Galerija 30.04.2020
1 attēls • 30. apr 2020 17:49
PILDĪTS GAIĻA (VISTAS) CEPETIS
Šo cepeti gatavojot, svarīgi, lai āda vistai uz muguras nebūtu saplēsta.
Nepieciešams:
1 gailis vai vista,
50 g sviesta,
2 ēdamkarotes ar kaudzi rīvmaizes,
1 ola,
1 sauja svaigu pētersīļu lapu,
1 zariņš svaiga eozmarīna,
1 tējkarote cukura,
1 ēdamkarote saldā krējuma,
buljona kubiņš,
250 ml ūdens,
sāls pēc garšas.
Pagatavošana:
1. Sviestu izkaus...VairākPILDĪTS GAIĻA (VISTAS) CEPETIS
Šo cepeti gatavojot, svarīgi, lai āda vistai uz muguras nebūtu saplēsta.
Nepieciešams:
1 gailis vai vista,
50 g sviesta,
2 ēdamkarotes ar kaudzi rīvmaizes,
1 ola,
1 sauja svaigu pētersīļu lapu,
1 zariņš svaiga eozmarīna,
1 tējkarote cukura,
1 ēdamkarote saldā krējuma,
buljona kubiņš,
250 ml ūdens,
sāls pēc garšas.
Pagatavošana:
1. Sviestu izkausē, tam pievieno rīvmaizi, iesit olu, pieliek smalki sakapātas pētersīļu lapas un cukuru.Visu labi samaisa.
2. Maisījumu iepilda vistā.
3. Vistu apkaisa ar sāli un svaigu rozmarīnu, cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apmēram stundu (līdz gatavībai), ik pa laikam aplaistot ar karstu ūdeni, kurā izšķīdināts buljona kubiņš.
LABU APETĪTI!
-