Galerija 29.04.2020
1 attēls • 29. apr 2020 23:05
Grilēta marinēta karbonāde
Nepieciešams:
1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
sula no viena citrona
5 daiviņas ķiploka
1 tējkarote ar kaudzīti sinepju
1 ēdamkarote Terijaki mērces
3 ēdamkarotes rapšu eļļas
1 tējkarote maltu melno piparu
1 tējkarote sāls
3 deserta karotes pieneņu medus.
Pagatavošana:
1. Gaļu sagriež šķēlēs.
2. Traukā samaisa citrona sulu, sinepes, Terijaki mērci, eļļu, melnos piparu...VairākGrilēta marinēta karbonāde
Nepieciešams:
1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
sula no viena citrona
5 daiviņas ķiploka
1 tējkarote ar kaudzīti sinepju
1 ēdamkarote Terijaki mērces
3 ēdamkarotes rapšu eļļas
1 tējkarote maltu melno piparu
1 tējkarote sāls
3 deserta karotes pieneņu medus.
Pagatavošana:
1. Gaļu sagriež šķēlēs.
2. Traukā samaisa citrona sulu, sinepes, Terijaki mērci, eļļu, melnos piparus, sāli, pieneņu medu un caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus.
3. Gaļas šķēles pa vienai liek iekšā garšvielu maisījumā un kārtīgi apvārta no abām pusēm.
4. Kad visas šķēles ievietotas garšvielu maisījumā, traukam uzliek nelielu slogu un liek vēsā vietā uz nakti marinēties.
5. Iemarinēto gaļu grilē vai cep mangalī uz oglēm no abām pusēm līdz tādai gatavībai, kāda kuram labāk garšo.
Labu apetīti!
-