Galerija 29.04.2020
1 attēls • 29. apr 2020 22:50
Pikantā jāņogu želeja
Nepieciešams:
500 g balto vai sarkano jāņogu
150 ml ūdens
1 kanēļa standziņa
3 krustnagliņas
1 ingvera gabaliņš cukurgrauda lielum
1 zvaigžņu anīss
2 tējk. baltvīna etiķa
100 ml Dansukker želejas cukura „Multi” uz katriem 100 ml izkāsta šķidruma.
Pagatavošana:
1. Ogas noskalo un liek katliņā kopā ar ūdeni un garšvielām.
2. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apm....VairākPikantā jāņogu želeja
Nepieciešams:
500 g balto vai sarkano jāņogu
150 ml ūdens
1 kanēļa standziņa
3 krustnagliņas
1 ingvera gabaliņš cukurgrauda lielum
1 zvaigžņu anīss
2 tējk. baltvīna etiķa
100 ml Dansukker želejas cukura „Multi” uz katriem 100 ml izkāsta šķidruma.
Pagatavošana:
1. Ogas noskalo un liek katliņā kopā ar ūdeni un garšvielām.
2. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apm. 15 minūtes.
3. Tad katliņu noņem no plīts un ievārījumu iztecina caur audekla filtru.
4. Izkāsto šķidrumu ielej katliņā. Pielej etiķi. Ieber želejas cukuru – uz katriem 100 ml šķidruma 100 ml želejas cukura. Pusminūti vāra. Gatavam nosmeļ putas un pilda karstās, tīrās burkās, kuras aizvāko un uzglabā vēsā vietā.
Lai labi garšo!
-