Galerija 29.04.2020
1 attēls • 29. apr 2020 22:48
Tomātu zupa
Nepieciešams:
1 kg tomātu
1 liels sīpols
3 -4 ķiploka daivas
1 ēdk. tomātu pastas
300 ml dārzeņu buljona (var no kubiciņiem)
eļla
rīvēts siers
baziliks
sāls
malti sarkanie pipari
cukurs
2 šķēles baltmaizes
Pagatavošana:
1. Katlā lej eļlu un apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini.
2. Tad pievieno sagrieztus tomātus, tomātu pastu, pēc garšas cukuru...VairākTomātu zupa
Nepieciešams:
1 kg tomātu
1 liels sīpols
3 -4 ķiploka daivas
1 ēdk. tomātu pastas
300 ml dārzeņu buljona (var no kubiciņiem)
eļla
rīvēts siers
baziliks
sāls
malti sarkanie pipari
cukurs
2 šķēles baltmaizes
Pagatavošana:
1. Katlā lej eļlu un apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini.
2. Tad pievieno sagrieztus tomātus, tomātu pastu, pēc garšas cukuru, sāli, maltos sarkanos piparus un sautē aptuveni 5 -10 minūtes. Iegūto masu sablenderē.
3. Tad pielej buljonu un vēl vāra aptuveni 10 -15 minūtes.
4. Pannā apcep vai tosterī apgrauzdē baltmaizes šķēles, ja vēlas, sagriež tās mazos kubiņos.
5. Zupai pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātu baziliku, rīvētu sieru un baltmaizes grauzdiņus. Labu apetīti!
-