Galerija 29.04.2020
1 attēls • 29. apr 2020 22:42
Gaspačo- atsvaidzinošā zupa spāņu gaumē
Nepieciešams:
1 svaiga sarkanā paprika
7-9 svaigie tomāti (apmēram 1 kg)
1 neliels sīpols
3 ķiploku daiviņas
1 svaigs gurķis
3 ēdamkarotes sarkanvīna vai šerija etiķa
3 ēdamkarotes olīveļļas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
saldais krējums pēc garšas
Pagatavošana:
1. Papriku (bez sēklotnes), tomātus, gurķi, sīpolu ķiploku sasmalcina, liek b...VairākGaspačo- atsvaidzinošā zupa spāņu gaumē
Nepieciešams:
1 svaiga sarkanā paprika
7-9 svaigie tomāti (apmēram 1 kg)
1 neliels sīpols
3 ķiploku daiviņas
1 svaigs gurķis
3 ēdamkarotes sarkanvīna vai šerija etiķa
3 ēdamkarotes olīveļļas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
saldais krējums pēc garšas
Pagatavošana:
1. Papriku (bez sēklotnes), tomātus, gurķi, sīpolu ķiploku sasmalcina, liek blenderī un sablendē gludā biezenī.
2. Biezenim pievieno sāli, piparus, pielej eļļu, vīnu vai etiķi un vēlreiz sablendē.
3. Pirms pasniegšanas pielej nedaudz saldo krējumu pēc garšas.
Pasniedz ar olu- piena maisījumā apviļātām, ceptām baltmaizes šķēlēm.
Labu apetīti!
-