Galerija 26.04.2020
1 attēls • 26. apr 2020 13:32
ROSOLS JEB OLIVJĒ
Gatavots pēc manas mammas receptes, kur viss noslēpums tajā, ka salātiem tiek pievienots nedaudz olīveļļas, kas tos padara īpaši gardus.
Nepieciešams:
4 bez mizas vārīti kartupeļi
3 vārīti, notīrīti burkāni
5 cieti vārītas olas
2 marinēti gurķi
2 svaigi gurķi
5 ēdamkarotes konservētu zirnīšu
300 g doktora desas
3 ēdamkarotes olīveļlas
sāls pēc garšas
1 tējkarot...VairākROSOLS JEB OLIVJĒ
Gatavots pēc manas mammas receptes, kur viss noslēpums tajā, ka salātiem tiek pievienots nedaudz olīveļļas, kas tos padara īpaši gardus.
Nepieciešams:
4 bez mizas vārīti kartupeļi
3 vārīti, notīrīti burkāni
5 cieti vārītas olas
2 marinēti gurķi
2 svaigi gurķi
5 ēdamkarotes konservētu zirnīšu
300 g doktora desas
3 ēdamkarotes olīveļlas
sāls pēc garšas
1 tējkarote sinepju
majonēzes daudzums pēc vajadzības
Pagatavošana:
1. Kartupeļus, burkānus, olas, desu, marinētos un svaigos gurķus sagriež kubiciņos, pievieno konservētos zirnīšus, sāli un samaisa
2. Atsevišķā traukā iespiež majonēzi, tai pievieno sinepes, pielej eļļu un visu rūpīgi sakuļ.
3.Tad sagatavoto mērces maisījumu lej salātos un rūpīgi izmaisa.
Labu apetīti!
-