Galerija 19.04.2020
1 attēls • 19. apr 2020 17:13
SALDĀS KRAUKŠĶĪGĀS VAFELES
Nepieciešams:
5 olas
2 glāzes jeb 200 g cukura
2 glāzes jeb 200 g miltu
200 g sviesta jeb margarīna
Pagatavošana:
1. Olas sakuļ kopā ar cukuru, tām pievieno izkausētu un atdzesētu sviestu vai margarīnu.
2. Tad pieber miltus un masu sakuļ viendabīgā pašķidrā mīklā.
3. Mīklu ar lielu karoti lej vafeļpannā un cep zeltainas kraukšķīgas vafeles.
4. Ga...VairākSALDĀS KRAUKŠĶĪGĀS VAFELES
Nepieciešams:
5 olas
2 glāzes jeb 200 g cukura
2 glāzes jeb 200 g miltu
200 g sviesta jeb margarīna
Pagatavošana:
1. Olas sakuļ kopā ar cukuru, tām pievieno izkausētu un atdzesētu sviestu vai margarīnu.
2. Tad pieber miltus un masu sakuļ viendabīgā pašķidrā mīklā.
3. Mīklu ar lielu karoti lej vafeļpannā un cep zeltainas kraukšķīgas vafeles.
4. Gatavas vēl siltas ātri piepilda pēc vēlēšanās: ar riekstu sviestu, kausētu šokolādi vai vārītu iebiezināto pienu, un sarullē trubiņās.
Labu apetīti!