1. Katliņā liek 4 ēd.k. cukuru un 4 ēd.k. medu, karsē un maisa līdz cukurs izkusis
2. Pievieno sodu 1/4 daļu tējk. un maisa. Masa piepūtīsies.
3. Maisot pievieno sēkliņas
4. Turpina karsēt maisot, līdz masa sabiezē.
Viegli ieziež pannu ar nelielu daudzumu sviesta un uzliek nelielas piciņas masas. Kad tā atdziest, tad samitrina rokas aukstā ūdenī un veido no masas bumbiņas, ko apviļā kokosriekstu skaidiņās...
2. Pievieno sodu 1/4 daļu tējk. un maisa. Masa piepūtīsies.
3. Maisot pievieno sēkliņas
4. Turpina karsēt maisot, līdz masa sabiezē.
Viegli ieziež pannu ar nelielu daudzumu sviesta un uzliek nelielas piciņas masas. Kad tā atdziest, tad samitrina rokas aukstā ūdenī un veido no masas bumbiņas, ko apviļā kokosriekstu skaidiņās...
← iepriekšējā | 144. no 208 | nākamā → |