SIA Rēzeknes gaļas kombināts

Oficiālā lapa
Ieteikt
 4

Nepieciešams
150g Rēzeknes gaļas kombināta dūmdesa “Tradīcija”, 5 olas, 2 tomāti, 100g paprikas, 100g siera, viens sīpols, divas ķiploku daiviņas, pētersīļi, sāls, pipari vai citas garšvielas.
Pagatavošana
Sīpolus un ķiplokus sakapājam, papriku un dūmdesu sagriežam kubiņos, sagriežam tomātus, sarīvējam sieru.
Iesitam traukā olas, pievienojam sāli, garšvielas un nedaudz ar dakšiņu sakuļam.
Pannā apcepam sīpolus, ķiplokus un dūmdesu, pēc tam pievienojam papriku un tomātus. Cepam aptuveni 5min, pēc tam pārkaisām ar pētersīļiem.
Pārlejam ar pusi no sakultās olas, cepam uz vidējās uguns un tiklīdz apakša būs savilkta, pārlejam ar atlikušo olas maisījumu.
Nedaudz pacepam un, kad ola pannas malās savilksies, ņemam nost - pārkaisam ar rīvēto sieru un liekam pannu uz 15min, 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī.
Lai garšo lieliski!

iepriekšējā11. no 192nākamā

FRITTATA ar dārzeņiem un dūmdesu “Tradīcija"

Ievietoja: SIA Rēzeknes gaļas kombināts 26. jan 2018 10:15

4 cilvēkiem patīk

Citas šīs lapas galerijas