Pēc visas tās Jāņu izēšanās tā vien prasās ko vieglu. Lūk, viens no variantiem no jaunā Pie Galda! jūnija/jūlija numura:
Grilēts arbūzs ar fetas sieru
1 mazs arbūzs
50 g ciedru riekstu
150 g fetas siera
pāris svaigu piparmētru zariņu
1 laims
1. Arbūzu griež lielās šķēlēs, atbrīvo no mizas un tad griež mazākos gabaliņos. Uz grila liek arbūza šķēles un grilē ~ 2 minūtes no katras puses. Ja jūt, ka liesma ir pārāk liela un arbūzs kļūst mīksts, ņem nost ātrāk.
2.Sadrupina fetas sieru. Uz šķīvjiem servē grilētās arbūza šķēles, tām pa virsu liek drupināto fetas sieru, ciedru riekstus un svaigas piparmētru lapiņas. Pārslaka ar laima sulu. 3.Pasniedz uzreiz, kamēr vēl karsts.
Grilēts arbūzs ar fetas sieru
1 mazs arbūzs
50 g ciedru riekstu
150 g fetas siera
pāris svaigu piparmētru zariņu
1 laims
1. Arbūzu griež lielās šķēlēs, atbrīvo no mizas un tad griež mazākos gabaliņos. Uz grila liek arbūza šķēles un grilē ~ 2 minūtes no katras puses. Ja jūt, ka liesma ir pārāk liela un arbūzs kļūst mīksts, ņem nost ātrāk.
2.Sadrupina fetas sieru. Uz šķīvjiem servē grilētās arbūza šķēles, tām pa virsu liek drupināto fetas sieru, ciedru riekstus un svaigas piparmētru lapiņas. Pārslaka ar laima sulu. 3.Pasniedz uzreiz, kamēr vēl karsts.
← iepriekšējā | 10. no 1583 | nākamā → |