Sastāvdaļas
2 paciņas “Selga” šokolādes cepumu
2 kārbiņas RASA klasiskā krēmsiera (360 g)
1 bundža vārīta kondensētā piena ar cukuru (400 ml)
0,5 kg svaigu vai saldētu skābenu ogu – upenes, rudens avenes
2 ēdamkarotes pūdercukura
1 glāze piena
kvadrāta formas trauks kūkas veidošanai
pārtikas plēve formas izklāšanai
http://www.piegalda.lv
2 paciņas “Selga” šokolādes cepumu
2 kārbiņas RASA klasiskā krēmsiera (360 g)
1 bundža vārīta kondensētā piena ar cukuru (400 ml)
0,5 kg svaigu vai saldētu skābenu ogu – upenes, rudens avenes
2 ēdamkarotes pūdercukura
1 glāze piena
kvadrāta formas trauks kūkas veidošanai
pārtikas plēve formas izklāšanai
http://www.piegalda.lv
← iepriekšējā | 6. no 300 | nākamā → |