Šodien Mārtiņš no Rosols.lv atveda degustēt savu jaunāko produktu - medus kūku. Kūka gatavota 10 stāvos ar ļoti plānu biskvītu, ir ļoti klasiski garšīga, nav pārāk salda, kas man patīk. Kā rasola pavēlniekam sanāk tik laba kūka? To gatavoja viņa meita, kurai ir 4 gadu Vincenta...Lasīt tālāk — pievienoja galeriju
Iedvesmojos no Ragaciema zivju restorāna Bermudas un uztaisīju līdzīgas piedevas zivij: cepti kartupeļu gabaliņi ar zaļajām pupiņām, saldēto (gan jau Bermudās bija svaigi) dārzeņu mix "saldā" (izmantoju rīsu krējumu) krējuma mērcē. Zivs fileja no Oscar's Fish, kuri jau ...Lasīt tālāk — pievienoja galeriju
Mājās sanāca izcept vienu no garšīgākajām picām mūžā. Atslēga tam ir Latvijas siers (tas it kā "smirdīgais"). Recepte: tortilju mazliet apsmērē ar tomātu mērci, liek šampinjonus, tad rīvētu Latvijas sieru. Visu apkaisa ar oregano un var dekorēt ar ķirši tomātu šķēlēm. Sanāca ideāli. #latvijassiers...Lasīt tālāk — pievienoja galeriju
Ejot ārā, kad ēdināšanas iestādes nestrādā, baigi ērti paņemt līdzi vrapus. Šis ir ar humusu, avokado un zaļajiem salātiem, bet tur var ielikt gandrīz jebko. — pievienoja galeriju
Jums arī tā gadās? Tu redzi ideālu produktu, bet tad viens lielmazs mīnuss, kas tomēr neļauj to saukt par ideālu? Kāpēc ir tikai viena ūdens nolaišanas poga?!? — pievienoja galeriju
Jau otro reizi nedēļas laikā es nevis vienkārši nomazgāju ābolus, bet izspēlēju tadu iekšēju etīdi it kā es tos apgleznotu ar to lupatiņu, pēc tam "svētīju" noskalojot ar vēsu ūdeni un smuki sarindojot nožūt. Šis ir kaut kas ļoti psihi vai vēl kādam kas līdzīgs ir radies pēdējā laikā? — pievienoja galeriju