Indijas un zemesriekstu kūka.
Indijas riekstu kārta:
15 grami sviesta
35 grami Indijas rieksti (blenderēti)
30 grami rīvētu kokosriekstu
1 ½ ēdamkarotes kakao
apmēram 1 ½ ēdamkarotes stēvijas sīrupa
½ mililitru vaniļas pulveris
Zemesriekstu kārta:
70 grami zemesrieksti (blenderēti)
10 grami kokosriekstu eļļa
2 tējk Stēvijas sīrups
½ tējkarote vaniļas pulvera
100g zemesriekstu sviesta
Šokolādes pārklājums:
20 grami tumšās šokolādes
5 grami kokosriekstu eļļa
Uzkarsē krāsni līdz 175 grādiem. Sajauc blenderētus riekstus ar kokosa skaidiņām. Sajauc ar saldinātāju, vaniļas un sviestu. Liek cepamo papīru apakšā. Cep cepeškrāsnī apmēram 13 minūtes. Ļaujiet nedaudz atdzist.
Sajauc zemesriekstus. Pievieno kokosriekstu eļļu, apkaisa ar stēviju (vai pievieno sīrupu) un vaniļu, un labi samaisa. Uzsmērē zemesriekstu kārtu uz izceptās masas.Tad uzsmērē zemesriekstu sviestu.
Šokolādes pārklājums:
Izkausē šokolādi un eļļu. Pārlej kūkai formā. Ļauj kūkai atdzist ledusskapī.
Indijas riekstu kārta:
15 grami sviesta
35 grami Indijas rieksti (blenderēti)
30 grami rīvētu kokosriekstu
1 ½ ēdamkarotes kakao
apmēram 1 ½ ēdamkarotes stēvijas sīrupa
½ mililitru vaniļas pulveris
Zemesriekstu kārta:
70 grami zemesrieksti (blenderēti)
10 grami kokosriekstu eļļa
2 tējk Stēvijas sīrups
½ tējkarote vaniļas pulvera
100g zemesriekstu sviesta
Šokolādes pārklājums:
20 grami tumšās šokolādes
5 grami kokosriekstu eļļa
Uzkarsē krāsni līdz 175 grādiem. Sajauc blenderētus riekstus ar kokosa skaidiņām. Sajauc ar saldinātāju, vaniļas un sviestu. Liek cepamo papīru apakšā. Cep cepeškrāsnī apmēram 13 minūtes. Ļaujiet nedaudz atdzist.
Sajauc zemesriekstus. Pievieno kokosriekstu eļļu, apkaisa ar stēviju (vai pievieno sīrupu) un vaniļu, un labi samaisa. Uzsmērē zemesriekstu kārtu uz izceptās masas.Tad uzsmērē zemesriekstu sviestu.
Šokolādes pārklājums:
Izkausē šokolādi un eļļu. Pārlej kūkai formā. Ļauj kūkai atdzist ledusskapī.
← iepriekšējā | 13. no 300 | nākamā → |
Indijas un Zemesriekstu kūka
Ievietoja: NUTEKO- Latvijā ražots -dabīgs zemesriekstu sviests 28. jan 2015 20:47