Kāpēc ir vērts izmēģināt avokado eļļu?🤔
🥑 Šai eļļai ir ļoti augsts dūmu punkts – 270 0 C, kas nozīmē, ka tā ir ideāli piemērota cepšanai.
👉 To var pievienot: salātiem, otrajiem ēdieniem, grauzdiņiem, mērcēm. 👉 Tā bagātinās ēdienus ar maigu krēmīgu garšu. Eļļā esošais antioksidants tai piešķir vairākas īpašības, tostarp jauninošu efektu, baktericīdu un brūču sadzīšanu veicinošu iedarbību.
🥑 Šai eļļai ir ļoti augsts dūmu punkts – 270 0 C, kas nozīmē, ka tā ir ideāli piemērota cepšanai.
👉 To var pievienot: salātiem, otrajiem ēdieniem, grauzdiņiem, mērcēm. 👉 Tā bagātinās ēdienus ar maigu krēmīgu garšu. Eļļā esošais antioksidants tai piešķir vairākas īpašības, tostarp jauninošu efektu, baktericīdu un brūču sadzīšanu veicinošu iedarbību.
← iepriekšējā | 30. no 300 | nākamā → |