Biogrāfija

Mūzika patika jau kopš bērna kājas. Izdīcu tēvam, lai no sava laba paziņas noorganizē aktuālo mūziku, kas tajā laikā bija visai grūti pieejama. Brālēns arī drillēja lentinieku no rīta līdz vakaram, tādēļ bieži gāju ciemos. Tā pagāja mans tīņa - melomāna laiks. Tas bija posmā no 1985.-1989.gadam. Plašu atskaņotājs arī nāca mūsu supersterosistēmas komplektā, tadēļ vinila formātā arī atradās pa sulīgam basam :)
Arī vēlāk visdažādākos veidos tika iegūts muzikālais materiāls, kas priecēja ausis, saviļņoja sirdi un lika kājām laimē diet!:)))
Astoņdesmito gadu nogales Čikāgas ritmi līdz mūsu ausīm nonāca nedaudz vēlāk, bet tas ir cits stāsts. Kā jau vairumam saskaršanās ar DJ lietām un skatuvi notika skolas laikā. Skatuvi pazinu jau labu laiciņu, jo pabeidzu mūzikas skolas akordeona klasi, sāku dejot tautiskās dejas, kur mums mācīja arī baleta pamatus, citu tautu dejas, džeza kustības un aerobiku.
Sākumā muzikālais materiāls tika balstīts uz kasetēs ierakstītā MTV stafa, vēlāk aktuālas bija lentas, kurās pacietīgi tika raxtīts Westbams, Prodigy un citas pirmā reiva vilņa kompozicijas!
Piedalījos Super FM rīkotajā DJ konkursā 1995ajā, augstu vietu neieņēmu, toties iepazinos ar DJ Raiti (Raitis & AG), pēc tam Jānis Krauklis uzaicināja ierakstīt setu viņa raidījumam Latvijas Radio. Piedalījos pirmajā Save The Vinyl - mans uzdevums bija iesildīt masas, kam sekoja J.Kraukļa pumpin` sets! Bija forši!
2002.gada nogalē aizbraucu uz Spāniju, nopirku plates un vinila atskaņotājus, un grooovu papildināja DJ ausīm tik tīkamie mazie plašu sprakšķīši :)
Pārsvarā mani iepriekšējie DJ karjeras gadi saistīti ar Kandavu un tās apkārtni, bet kopš 2004.gada viss notiek Rīgā. Sākumā Stabu ielas "Sarkanī", kopš 2005.gada decembra arī bārā "Jameson" & Opium. Kad kolēģi uzaicinaa - arī citas vietas - Coyote, Madhouse, Scandal! Mūzika -sākot no oldskool, funk, mashup, līdz house, progressive, breakz! Patīk spēlēt mūziku, ar kuras groovu varu iekustināt arī apkārtējos, lai kāda tā arī nebūtu!!!!

Dalībnieki

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam