Biogrāfija

Neskaitāmi iemesli, kāpēc mēs esam stilīgi jaunieši.

-Uzskatu ka mēs visi tomēr tā kā vēl varētu skaitīties jaunieši, ņemot vērā vecuma grupu no 20-27. Varbūt vienīgi Plūme ar daļu gumijčibas ir iekāpis pieaugušo parciņā, taču viņa kā visvecakā statusu lieliski atsver Iveta, kura kā zināms ir visjaunākā. Tātad viņu istaba pilnīgi noteikti ir uzskatāma par jauniešu istabu jo Plūmju pāra vidējais vecums ir: (27+20):2=47:2=23,5. Secinājums- Plūme tiek atzīts par jaunieti.

-To ka Plūme ir ne tikai jaunietis, bet stilīgs jaunietis pilnīgi noteikti pierāda tas ka VIŅAM IR NE TIKAI SAVA ROKGRUPA, bet arī interneta portāls kultūras jomā, kurā var izveidot īstus profilus! Ja tas vēl nav pietiekami- varu atklāt to ka viņš ir arī 24″ APPLE datora īpašnieks, un protams, arī lietotājs.

-Savukārt Iveta jau no pirmā acu uzmetiena ir atpazīstama kā stilīgs jaunietis. Pirmkārt, viņa ir slaidākā visā dzīvoklī, otrkārt nēsā ļoti skaistu (šinī gadījumā lasīt:stilīgu) frizūru, kura populārā valodā varētu tikt saukta par “mikrofonu”, treškārt (tas gan nav ieraugāms gluži pirmajā acu uzmetienā) Iveta studē fotogrāfiju, kas neapšaubāmi ir viena kārtīga stilīgu jauniešu padrīšana.

-Jurģis ir ļoti stilīgs jaunietis ne tikai tāpēc ka viņam ir visgaišākā istaba, kurā pie tam ir antīks sienas gleznojums (šinī gadījumā lasīt:visstilīgākā), bet arī tādēļ ka katru darba dienu viņš ar velosipēdu dodas sēsties savā DIREKTORA krēslā, un kopš vakardienas, viņam, starp citu, ir arī grebene! Un vēl esmu redzējusi Jurģa un Aijas istabā tādu dēli ar kuru vai nu šļūc pa sniegu, vai pa ūdeni, īsti nezinu, bet vienu es zinu droši- tas dēlis ir gluži vai stilīga jaunieša reliģiskais atribūts.

-Aija ir stilīga jauniete jo dara baigāko darbu - glābj cilvēkus no stilīgas dzīves blaknēm, kuras by the way var būt arī letālas! Tātad Aija ir ne tikai stilīga, bet arī uztur pie dzīvības tos, kuri bija stilīgi jaunieši 90tajos. Un protams, arī viņa dzīvo vienā istabā ar TO DĒLI. Un vēl- Aijai kādreiz bija noskūti mati, un tagad viņai arī ir ļoti stilīgi mati.Un cilvēkus glābt viņa brauc ar skaistu antīku divriteni, kuram ir pat sava pase!

-Džanis ir ārkārtīgi stilīgs jaunietis, jo pārsvarā ir aizņemts ar stilīgām padarīšanām kamdēļ reti ir mājās. Džanis mēdz brīvo laiku pavadīt pat ģeokešojot! Kā arī, manuprāt, stilīga ir viņa absolūtā nevērība pret savu arējo izskatu, kas kombinācijā ar maigu inteliģenci izstaro mājīgumu un prieku ne tikai mūsu dzīvoklī bet arī visās tajās vietās kurās Džanis guļ, orientējas, ģeokešo, spēlējas vai našķojas. Taču vis vis vis visstilīgākais Džanī ir tas, ka viņš nekad nešķiro cilvēkus stilīgos un nestilīgos.

-Weis ir stilīgs jaunietis, jo arī ir APPLE datora īpašnieks un lietotājs. Viņš, līdzīgi Ivetai var tikt atpazīts kā stilīgs jaunietis uz ielas vai parkā, vadoties tikai pēc vizuālaiem iespadiem un pat nelasot šo publikāciju- tas tādēļ, ka viņam arī mēdz būt stilīgi mati( kā Ivetai un Aijai ), kā arī stilīgas drēbes un apavi. Vēl Weis ne tikai prot pīt feņkas, bet arī to dara. Kā arī noteikti jānorāda, ka Weis darbojas kultūras nozarē- konkrētāk par to var uzzināt mākslas grāmatu trešajās lapaspusēs. Ja kāda jaunieša vārds jau daudzas reizes tiek publicēts labās grāmatās, šis jaunietis tiek uzskatīts par stilīgu un punkts.

-Es esmu stilīga jauniete ne tikai tāpēc ka esmu APPLE datora īpašniece un lietotāja, bet arī tāpēc ka man ir termoskrūze un suns. Kā arī par stilīgu zināmos apstākļos var tikt uzskatīts tas, ka darba dienās dodos (šodien nē, jo man sāp vēders) ieņemt savu dizainera krēslu ar skrejriteni. Vēl man bija stilīgas bikses, bet viņas kaut kur pazuda.

-Bumbieris un Elīna ir stilīgi jaunieši tādēļ ka melnbalti dzīvnieki vispār ir visstilīgākie, un viņiem arī ir pases gluži kā mums un divritenim ar kuru brauc Aija. Un Elīna ir stilīga ne tikai tāpēc ka melnbalta, bet arī tāpēc ka nāk no dzīvnieku patversmes un ir panda. Un Bumbieris ir melns kā Velns, kā arī mēdz nēsāt Weisa pītu feņku. Dikti Stilīgi.

Un kā ilglaicīgs apliecinajums tam ka mēs patiesi esam stilīgi jaunieši ir vakardienas pievēršanās stencilu mākslai, kura veel ilgi būs aplūkojama centrālās stacijas rajonā.

Tā lūk, jauku jums dienu, draudziņi!

Dalībnieki

Māris

skaņu vīzija

Jurģis

rīsērčeris

Jānis

finansists

Jānis

poēzija

Mada

dizains

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam