Ķirbju - dzērveņu salāti
500 g ķirbja
250 g dzērveņu
3-4 ēd .k. medus
2 tējk . kanēļa
Ķirbi nomizo,sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Pievieno dzērvenes. Ja ogas lielas, tās saspaida vai izmaļ caur gaļas mašīnu.
Ķirbi un dzērvenes sajauc ar svaigu vai izkausētu medu.Pārkaisa kanēli.
Var lietot gan kā našķi, gan labi garšos pie gaļas ēdieniem, gan arī noderēs veselības uzlabošanai.
500 g ķirbja
250 g dzērveņu
3-4 ēd .k. medus
2 tējk . kanēļa
Ķirbi nomizo,sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Pievieno dzērvenes. Ja ogas lielas, tās saspaida vai izmaļ caur gaļas mašīnu.
Ķirbi un dzērvenes sajauc ar svaigu vai izkausētu medu.Pārkaisa kanēli.
Var lietot gan kā našķi, gan labi garšos pie gaļas ēdieniem, gan arī noderēs veselības uzlabošanai.
← iepriekšējā | 3. no 273 | nākamā → |