MedShop

Oficiālā lapa
Ieteikt
 2

Ceptie āboli ar dzērveņu pildījumu

Sastāvdaļas: cieti,sulīgi āboli, jebkuri žāvēti augļi (piemēram, dzērvenes un sasmalcinātas aprikozes) un riekstui, medus, nedaudz sviesta.
Pec ēdēju gaumes var pievienot arī garšvielas - kanēli, nedaudz kardamona vai ingvera.

Izgrebt ābolus, ielikt tajos riekstu, medus, žāvēto augļu maisījumu, sviesta piciņu. No ārpuses ābolus nedaudz apziest ar medu. Likt cepamā formā.
Cepeškrāsnī kādos 175 C cept apmēram pusstundu vai kamēr āboli mīksti.

iepriekšējā11. no 273nākamā

Dzērvenes vēderpriekam un veselībai

Ievietoja: MedShop 13. nov 2012 11:10

8 cilvēkiem patīk

Citas šīs lapas galerijas