Ceptie āboli ar dzērveņu pildījumu
Sastāvdaļas: cieti,sulīgi āboli, jebkuri žāvēti augļi (piemēram, dzērvenes un sasmalcinātas aprikozes) un riekstui, medus, nedaudz sviesta.
Pec ēdēju gaumes var pievienot arī garšvielas - kanēli, nedaudz kardamona vai ingvera.
Izgrebt ābolus, ielikt tajos riekstu, medus, žāvēto augļu maisījumu, sviesta piciņu. No ārpuses ābolus nedaudz apziest ar medu. Likt cepamā formā.
Cepeškrāsnī kādos 175 C cept apmēram pusstundu vai kamēr āboli mīksti.
Sastāvdaļas: cieti,sulīgi āboli, jebkuri žāvēti augļi (piemēram, dzērvenes un sasmalcinātas aprikozes) un riekstui, medus, nedaudz sviesta.
Pec ēdēju gaumes var pievienot arī garšvielas - kanēli, nedaudz kardamona vai ingvera.
Izgrebt ābolus, ielikt tajos riekstu, medus, žāvēto augļu maisījumu, sviesta piciņu. No ārpuses ābolus nedaudz apziest ar medu. Likt cepamā formā.
Cepeškrāsnī kādos 175 C cept apmēram pusstundu vai kamēr āboli mīksti.
← iepriekšējā | 11. no 273 | nākamā → |