MedShop

Oficiālā lapa
Ieteikt
 2

Dzērvenes pūdercukurā - patīkamām bērnības atmiņām.

1 glāze dzērvenes
1 glāze pūdercukurs + apviļāšanai un pārkaisīšanai
1 olas baltums
2 ēdamkarotes citrona sula

Pūdercukuru sajauc ar citrona sulu, olas baltumu un kārtīgi sakuļ. Ar šo daudzumu pietiks arī vēl vienai glāzei dzērveņu.
No sākuma dzērvenes iemērc olbaltuma masā. Lēzenā traukā izsijā pūdercukuru, tad ar karoti ņem dzērvenes no olbaltuma, notecina un apviļā pūdercukurā. Ogas saliek lēzenā traukā vienā kārtā, pārkaisa ar pūdercukuru un ļauj nožūt. var izmantot lielo pannu, kurā ieklāj cepampapīru.
Ja ogas nav paredzētas tūlītējai ēšanai, tās uzglabā cieši slēgtā traukā.

1. no 273nākamā

Dzērvenes vēderpriekam un veselībai

Ievietoja: MedShop 13. nov 2012 11:41

22 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas