Apelsīnu un iebiezinātā piena želejas uzkodas pagatavo līdzīgā veidā, kā abus iepriekšējos desertus.
Pārgriež apelsīnus uz pusēm un uzmanīgi atdala mizu, kurā liesi pirmo želejas kārtu - apelsīnu sulu ar želatīnu. Kad tas ir sacietējis, pāri pārlej plānu un saldu kārtu ar iebiezināto pienu, kas sajaukts ar želatīnu.
Kad abas kārtas ir sacietējušas, vari sagriezt apelsīnu puses dažādās formās vai šķēlēs.
Pārgriež apelsīnus uz pusēm un uzmanīgi atdala mizu, kurā liesi pirmo želejas kārtu - apelsīnu sulu ar želatīnu. Kad tas ir sacietējis, pāri pārlej plānu un saldu kārtu ar iebiezināto pienu, kas sajaukts ar želatīnu.
Kad abas kārtas ir sacietējušas, vari sagriezt apelsīnu puses dažādās formās vai šķēlēs.
← iepriekšējā | 15. no 15 |