Uzsildi mazu, robainu nazi un nogriez šokolādes olu augšējās daļas. Ievieto šokolādes olas ledusskapī.
Saliec citronu sulu, vaniļas ekstraktu, pūdercukuru un krēmsieru lielā bļodā. Sakul sastāvdaļas, līdz iegūsti vienmērīgu un gaisīgu maisījumu. Pēc tam saputo saldo krējumu un viegli sajauc to ar iepriekš pagatavoto maisījumu. Maisi līdz iegūsti vieglu un vienmērīgu krēmu.
Izņem šokolādes olas no ledusskapja un uzmanīgi iepildi tajās pagatavoto krēmu. Ieliec tās atpakaļ ledusskapī uz 30 minūtēm.
Olas “dzeltenumam” vari izmantot jebkuru dzeltenu augli, ogas, ievārījumu, džemu, vaniļas krēmu, utt.
Saliec citronu sulu, vaniļas ekstraktu, pūdercukuru un krēmsieru lielā bļodā. Sakul sastāvdaļas, līdz iegūsti vienmērīgu un gaisīgu maisījumu. Pēc tam saputo saldo krējumu un viegli sajauc to ar iepriekš pagatavoto maisījumu. Maisi līdz iegūsti vieglu un vienmērīgu krēmu.
Izņem šokolādes olas no ledusskapja un uzmanīgi iepildi tajās pagatavoto krēmu. Ieliec tās atpakaļ ledusskapī uz 30 minūtēm.
Olas “dzeltenumam” vari izmantot jebkuru dzeltenu augli, ogas, ievārījumu, džemu, vaniļas krēmu, utt.
← iepriekšējā | 11. no 300 | nākamā → |