Pagatavošana: 25 min.
1) Saputo olas un cukuru vai medu vienmērīgā masā. Medus ir daudz saldāks par cukuru, tāpēc to ieteiktu pievienot par trešdaļu mazāk;
2) Kamēr sastāvdaļas tiek jauktas kopā, cepeškrāsni ieslēdz sildīties uz maksimālo temperatūru;
3) Izkausē sviestu, pievieno pienu un ļauj tam uzvārīties. Iemaisa silto maisījumu olās;
4) Sajauc miltus un cepamo pulveri un iemaisa mīklā;
5) Garšai klāt reizēm piejaucu vaniļas cukuru, kardamonu vai kanēli - tas pēc gaumes. Cep 200 grādu temperatūrā, līdz keksiņi ir gatavi.
p.s. kopā ar bērniem tos izrotājām - keksiņu "galviņas" iemērcām izkausētā šokolādē un pabērām ar kokosriekstu skaidiņām (mums visiem tās garšo, bet tā ir gaumes lieta).
Lai labi garšo!
1) Saputo olas un cukuru vai medu vienmērīgā masā. Medus ir daudz saldāks par cukuru, tāpēc to ieteiktu pievienot par trešdaļu mazāk;
2) Kamēr sastāvdaļas tiek jauktas kopā, cepeškrāsni ieslēdz sildīties uz maksimālo temperatūru;
3) Izkausē sviestu, pievieno pienu un ļauj tam uzvārīties. Iemaisa silto maisījumu olās;
4) Sajauc miltus un cepamo pulveri un iemaisa mīklā;
5) Garšai klāt reizēm piejaucu vaniļas cukuru, kardamonu vai kanēli - tas pēc gaumes. Cep 200 grādu temperatūrā, līdz keksiņi ir gatavi.
p.s. kopā ar bērniem tos izrotājām - keksiņu "galviņas" iemērcām izkausētā šokolādē un pabērām ar kokosriekstu skaidiņām (mums visiem tās garšo, bet tā ir gaumes lieta).
Lai labi garšo!
1. no 63 | nākamā → |