Sastāvdaļas:
250 gr pilngraudu auzu pārslas
500 gr vājpiena biezpiens
200gr rozīnes
250 gr svaigas plūmes
3 olas
(es vēl pievienoju kausiņu proteīna -saldumam, bet var arī nelikt)
Pagatavošana: auzu pārslas un rozīnes aplej ar vārošu ūdeni, un ļauj uzbriest (noteikti var arī ar Piena spēku). Pievieno biezpienu, olas, sagrieztas plūmes, samaisa masu un liek formiņās cepties ~170 grādos, kamēr apbrūnē.(man druscīt pārcepās….
Uzturvērtība 100gr:
OB = 6,5gr
OH = 32,gr
T = 3,6gr
Kcal = 191
250 gr pilngraudu auzu pārslas
500 gr vājpiena biezpiens
200gr rozīnes
250 gr svaigas plūmes
3 olas
(es vēl pievienoju kausiņu proteīna -saldumam, bet var arī nelikt)
Pagatavošana: auzu pārslas un rozīnes aplej ar vārošu ūdeni, un ļauj uzbriest (noteikti var arī ar Piena spēku). Pievieno biezpienu, olas, sagrieztas plūmes, samaisa masu un liek formiņās cepties ~170 grādos, kamēr apbrūnē.(man druscīt pārcepās….
Uzturvērtība 100gr:
OB = 6,5gr
OH = 32,gr
T = 3,6gr
Kcal = 191
← iepriekšējā | 51. no 150 | nākamā → |