Sastāvdaļas:
5 lieli kartupeļi
2 burkāni
0,5 kg maltās gaļas
garšvielas / ķiploks
nedaudz smalko makaronu (nūdelītes)
zaļumi
skābs krējums pasniegšanai
Gatavošana:
Katlā ielej apmēram 4l ūdens, liek vārīties.
Nomizo kartupeļus un burkānus.
Kartupeļus sagriež kubiņos, burkānus sarīvē uz sakņu rīves.
Kad ūdens uzvārījies, tajā liek kartupeļus, burkānus un garšvielas.
Pa to laiku gatavo frikadeļu masu.
Maltajai gaļai pievieno ķiploku, sāli, piparus un nedaudz aukstu ūdeni.
Masu sastrādā.
Kad kartupeļi un burkāni ir pavārījušies, pievieno smalkos makaroniņus.
Veido nelielas frikadelītes, tās pievieno zupai.
Zupu vāra gatavu, izgaršo.
Pasniedz ar zaļumiem un/ vai skābu krējumu.
Labu apetīti
5 lieli kartupeļi
2 burkāni
0,5 kg maltās gaļas
garšvielas / ķiploks
nedaudz smalko makaronu (nūdelītes)
zaļumi
skābs krējums pasniegšanai
Gatavošana:
Katlā ielej apmēram 4l ūdens, liek vārīties.
Nomizo kartupeļus un burkānus.
Kartupeļus sagriež kubiņos, burkānus sarīvē uz sakņu rīves.
Kad ūdens uzvārījies, tajā liek kartupeļus, burkānus un garšvielas.
Pa to laiku gatavo frikadeļu masu.
Maltajai gaļai pievieno ķiploku, sāli, piparus un nedaudz aukstu ūdeni.
Masu sastrādā.
Kad kartupeļi un burkāni ir pavārījušies, pievieno smalkos makaroniņus.
Veido nelielas frikadelītes, tās pievieno zupai.
Zupu vāra gatavu, izgaršo.
Pasniedz ar zaļumiem un/ vai skābu krējumu.
Labu apetīti
← iepriekšējā | 43. no 150 | nākamā → |