Sastāvdaļas:
400 g Vājpiena biezpiens
0,5 l saldais krējums
5 ĒK cukurs
1 gab. Paciņa "Selgas" cepumu
1 sauja sukādes
1 gab. apelsīns
1 gab. citrons
1 gab. Paciņas želatīns
Dekorēšanai:
kivi
konservēti persiki vai cukura sīrupā vārīti svaigi persiki
apelsīni
krāsainās cukura pērlītes
Pasniegt atdzesētu
Biezpiena torte ar samazinātu tauku saturu, kura garšas ziņā krietni pārspēj krēma tortes!
Gatavo kūkas masu: biezpienu izmīca palielā bļodā, klāt pievieno rīvētu citrona miziņu, piespiež klāt sulu no apelsīna.
Sagriež sukādes mazos gabaliņos un pievieno klāt masai.
Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno klāt biezpiena masai.
Želatīnu uzbriedina puskrūzē auksta ūdens, pēc tam karstā ūdens peldē izkausē viendabīgā šķidrumā, pievieno klāt biezpiena masai un ļoti kārtīgi izmaisa.
Kūkas formā izkārto selgas cepumus vienā kārtā, virsū klāj biezpiena masu.
Dekorē pēc izvēles ar augļiem, u.c.
* kūkas proporcijas var variēt, atkarībā no kūkas formas lieluma. Sukādes var aizstāt ar rozīnēm vai marmelādes gabaliņiem.
400 g Vājpiena biezpiens
0,5 l saldais krējums
5 ĒK cukurs
1 gab. Paciņa "Selgas" cepumu
1 sauja sukādes
1 gab. apelsīns
1 gab. citrons
1 gab. Paciņas želatīns
Dekorēšanai:
kivi
konservēti persiki vai cukura sīrupā vārīti svaigi persiki
apelsīni
krāsainās cukura pērlītes
Pasniegt atdzesētu
Biezpiena torte ar samazinātu tauku saturu, kura garšas ziņā krietni pārspēj krēma tortes!
Gatavo kūkas masu: biezpienu izmīca palielā bļodā, klāt pievieno rīvētu citrona miziņu, piespiež klāt sulu no apelsīna.
Sagriež sukādes mazos gabaliņos un pievieno klāt masai.
Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno klāt biezpiena masai.
Želatīnu uzbriedina puskrūzē auksta ūdens, pēc tam karstā ūdens peldē izkausē viendabīgā šķidrumā, pievieno klāt biezpiena masai un ļoti kārtīgi izmaisa.
Kūkas formā izkārto selgas cepumus vienā kārtā, virsū klāj biezpiena masu.
Dekorē pēc izvēles ar augļiem, u.c.
* kūkas proporcijas var variēt, atkarībā no kūkas formas lieluma. Sukādes var aizstāt ar rozīnēm vai marmelādes gabaliņiem.
← iepriekšējā | 34. no 150 | nākamā → |