Nepieciešams:
350 g gurķu;
350 g vārītu biešu;
1 l kefīra;
30 g diļļu;
30 g sīpolu;
2 ķiploka daiviņas;
1/2 tējk.sāls.
Pagatavošana:
Nomizo gurķus un sarīvē uz dārzeņu rīves.
Nomizo un sarīvē vārītas bietes.
Gurķus un bietes saliec katlā, pievieno kefīru un dilles.
Pieber sāli un smalki sakapātus ķiplokus.
Psālat un pieliekat smalki sagrieztus ķiplokus.
Rūpīgi samaisi un atšķaidi zupu ar ūdeni, līdz tā kļūst tik šķidra, kādu to vēlies.
350 g gurķu;
350 g vārītu biešu;
1 l kefīra;
30 g diļļu;
30 g sīpolu;
2 ķiploka daiviņas;
1/2 tējk.sāls.
Pagatavošana:
Nomizo gurķus un sarīvē uz dārzeņu rīves.
Nomizo un sarīvē vārītas bietes.
Gurķus un bietes saliec katlā, pievieno kefīru un dilles.
Pieber sāli un smalki sakapātus ķiplokus.
Psālat un pieliekat smalki sagrieztus ķiplokus.
Rūpīgi samaisi un atšķaidi zupu ar ūdeni, līdz tā kļūst tik šķidra, kādu to vēlies.
← iepriekšējā | 28. no 150 | nākamā → |