Nepieciešams:
biezpiens - 200 g
sviests - 100 g
cepamais pulveris - 1 tējkarote
milti – nedaudz vairāk par glāzi
cukurs - 2 ēdamkarotes
Pagatavošana:
No biezpiena, sviesta un miltiem, sajauktiem ar cepamo pulveri, iejauc mīklu. Atstāj to uz 1 stundu atpūsties. Pēc tam mīklu izveltnē un pārkaisa ar cukuru. Izveltnēto mīklu pārloka uz pusēm, vēlreiz pārkaisa ar cukuru un viegli izveltnē. Visu atkārto vēlreiz – rezultātā iegūst 4 kārtās izveltnētu mīklu ar cukuru starp kārtām. Mīklu sagriež kvadrātiņos, liek uz cepampannas un cep 180C 15-20 minūtes līdz cepumi zeltaini brūni.
biezpiens - 200 g
sviests - 100 g
cepamais pulveris - 1 tējkarote
milti – nedaudz vairāk par glāzi
cukurs - 2 ēdamkarotes
Pagatavošana:
No biezpiena, sviesta un miltiem, sajauktiem ar cepamo pulveri, iejauc mīklu. Atstāj to uz 1 stundu atpūsties. Pēc tam mīklu izveltnē un pārkaisa ar cukuru. Izveltnēto mīklu pārloka uz pusēm, vēlreiz pārkaisa ar cukuru un viegli izveltnē. Visu atkārto vēlreiz – rezultātā iegūst 4 kārtās izveltnētu mīklu ar cukuru starp kārtām. Mīklu sagriež kvadrātiņos, liek uz cepampannas un cep 180C 15-20 minūtes līdz cepumi zeltaini brūni.
← iepriekšējā | 26. no 150 | nākamā → |