Piešķir kripatiņu maģijas savai maltītei ar Latplanta garšvielām ❤️ Zupas rasoļņiks recepte 🍲
Sastāvdaļas: 🔵 1 l ūdens, 🍖 400 g liellopa gaļas, 🥄 100 g grūbu, 🥔 3 kartupeļi, burkāns, sīpols, 🔸 Latplanta pipari, 🔸 2 Latplanta lauru lapas, 🔸 Latplanta pētersīļi, 🔸 Latplanta malti papari, 🔸 Latplanta drupināts ķiploks, 🥒 4 Spilva marinēti gurķi, 🥫 sāls.
Pagatavošana: 1. Grūbas skalo, līdz ūdens ir caurspīgīds. Pārlej tās ar ūdeni. 2. Katliņā liek gaļu, pārlej ar ūdeni. Liek vārīties, pievieno piparus, lauru lapas, vāra aptuveni 1,5 – 2 h. Aptuveni 30 min pirms vārīšanas beigām pievieno klāt grūbas. 3. Gaļu izņem, sasmalcina un liek atpakaļ katlā. 4. Sīpolu, burkānu nomizo, sagriež un apcep sviestā. 5. Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, pievieno buljonam. Gurķus sagriež pievieno buljonam 5 min pēc tam, kad ir pievienoti kartupeļi. 6. Zupai pievieno gurķu sālījumu. Kad zupa sāk burbuļot, to pagaršo, pievieno papildus garšvielas. Noņem no uguns, pievieno pētersīļus, uzliek katlam vāku un ļauj zupai atpūsties 30 min.
Sastāvdaļas: 🔵 1 l ūdens, 🍖 400 g liellopa gaļas, 🥄 100 g grūbu, 🥔 3 kartupeļi, burkāns, sīpols, 🔸 Latplanta pipari, 🔸 2 Latplanta lauru lapas, 🔸 Latplanta pētersīļi, 🔸 Latplanta malti papari, 🔸 Latplanta drupināts ķiploks, 🥒 4 Spilva marinēti gurķi, 🥫 sāls.
Pagatavošana: 1. Grūbas skalo, līdz ūdens ir caurspīgīds. Pārlej tās ar ūdeni. 2. Katliņā liek gaļu, pārlej ar ūdeni. Liek vārīties, pievieno piparus, lauru lapas, vāra aptuveni 1,5 – 2 h. Aptuveni 30 min pirms vārīšanas beigām pievieno klāt grūbas. 3. Gaļu izņem, sasmalcina un liek atpakaļ katlā. 4. Sīpolu, burkānu nomizo, sagriež un apcep sviestā. 5. Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, pievieno buljonam. Gurķus sagriež pievieno buljonam 5 min pēc tam, kad ir pievienoti kartupeļi. 6. Zupai pievieno gurķu sālījumu. Kad zupa sāk burbuļot, to pagaršo, pievieno papildus garšvielas. Noņem no uguns, pievieno pētersīļus, uzliek katlam vāku un ļauj zupai atpūsties 30 min.
← iepriekšējā | 4. no 300 | nākamā → |