Latvijas Labumi

Oficiālā lapa
Ieteikt
 3

Kopš senseniem laikiem latvieši vienmēr ir mācējuši gan siet sieru, gan arī kūpināt un žāvēt gaļu pēc īpašām metodēm. Taču, saliekot šos abus produktus kopā, tika iegūta īpaša, piesātināta garša, kas rada īstas latvju lauku sētas sajūtu, pār kuru vijas dūmi no skursteņa. Mīksts, izkusis siers savienojumā ar šķiņķi, kas pildīti pankūkās, neatstāj vienaldzīgu nevienu gardēdi. Ēd garu muti klasiskās pildītās pankūkas ar siera un šķiņķa pildījumu (30 %) — siers no uzņēmuma "Latvijas piens" un šķiņķis no . - izcili gardumi! 😘

1. no 24nākamā

Bildes runā

Ievietoja: Latvijas Labumi 13. aug 2018 14:48

Atzīmētie draugi



Citas šīs lapas galerijas