"Selgas cepumu torte ar biezpienu un zemenēm"
Autore. Līga Elmere. http://www.draugiem.lv/user/2900291/
Klasiskie selgas cepumi 1paciņa
180g sviesta
200ml saldā krējuma
360g biezpiena
700g zemenes(pildijumam un dekorēšanai)
30g želantīna
300g cukura
2paciņas želejas tortēm ar zemeņu garšu
Želantīnu uzbriedinu.Selgas cepumus sadrupinu,pievienoju izkausētu sviestu,samīcu viendabīgu masu.Tortes formu klāju ar cepamo papīru,virs tā lieku segas cepumu-sviesta masu.Tad tortes formu lieku uz pusstundiņu ledusskapī.200g zemenes nomazgāju,sagriežu 4 daļās,pārberu ar cukuru.Biezpienu izberžu caur sietu,pievienoju cukuru.Saputoju saldo krējumu ar cukuru putukrējumā.Putukrējumam pievienoju zemenes,izkausētu-atdzesētu želantīnu,biezpienu un visu ar mikseri sablenderēju viendabīgā masā.krēmu lieku tortes formā,lieku ledusskapī uz 3 stundām.Dekorēšanai paredzētās zemenes nomazgāju,pārgriežu uz pusēm un kārtoju dekoratīvi uz krēma.Uzvāru želeju,to atdzesēju,pārklāju tortes virsmu,lieku ledusskapī uz 2 stundām,lai viss pilnīgi sastingst.
Autore. Līga Elmere. http://www.draugiem.lv/user/2900291/
Klasiskie selgas cepumi 1paciņa
180g sviesta
200ml saldā krējuma
360g biezpiena
700g zemenes(pildijumam un dekorēšanai)
30g želantīna
300g cukura
2paciņas želejas tortēm ar zemeņu garšu
Želantīnu uzbriedinu.Selgas cepumus sadrupinu,pievienoju izkausētu sviestu,samīcu viendabīgu masu.Tortes formu klāju ar cepamo papīru,virs tā lieku segas cepumu-sviesta masu.Tad tortes formu lieku uz pusstundiņu ledusskapī.200g zemenes nomazgāju,sagriežu 4 daļās,pārberu ar cukuru.Biezpienu izberžu caur sietu,pievienoju cukuru.Saputoju saldo krējumu ar cukuru putukrējumā.Putukrējumam pievienoju zemenes,izkausētu-atdzesētu želantīnu,biezpienu un visu ar mikseri sablenderēju viendabīgā masā.krēmu lieku tortes formā,lieku ledusskapī uz 3 stundām.Dekorēšanai paredzētās zemenes nomazgāju,pārgriežu uz pusēm un kārtoju dekoratīvi uz krēma.Uzvāru želeju,to atdzesēju,pārklāju tortes virsmu,lieku ledusskapī uz 2 stundām,lai viss pilnīgi sastingst.
← iepriekšējā | 5. no 281 | nākamā → |