Kūpināt.lv

Ieteikt
 8

Recepte gaļas karstai kūpināšanai.

Der krūtiņa, kakla karbonāde, šķiņķis.

Vienādās daļās samaisām kečupu, medu, olīveļļu, balto vīnu. Nedaudz sausās sinepes, sasmalcinām ķiplokus, sāli un maltus melnos piparus .

Visas sastāvdaļas cītīgi samaisām un aplejam gaļu, gaļai jābūt bļodā vai uz paplātes. Kad marināde notek no gaļas, ar karoti lejam pa jaunu virsū.

Jāmarinē vidēji 8 stundas.

iepriekšējā19. no 300nākamā

Recepte gaļas karstai kūpināšanai

Ievietoja: Kūpināt.lv 25. jan 2014 13:34

31 cilvēkam patīk

Vairāk

Atzīmētie draugi



Citas šīs lapas galerijas