Recepte gaļas karstai kūpināšanai.
Der krūtiņa, kakla karbonāde, šķiņķis.
Vienādās daļās samaisām kečupu, medu, olīveļļu, balto vīnu. Nedaudz sausās sinepes, sasmalcinām ķiplokus, sāli un maltus melnos piparus .
Visas sastāvdaļas cītīgi samaisām un aplejam gaļu, gaļai jābūt bļodā vai uz paplātes. Kad marināde notek no gaļas, ar karoti lejam pa jaunu virsū.
Jāmarinē vidēji 8 stundas.
Der krūtiņa, kakla karbonāde, šķiņķis.
Vienādās daļās samaisām kečupu, medu, olīveļļu, balto vīnu. Nedaudz sausās sinepes, sasmalcinām ķiplokus, sāli un maltus melnos piparus .
Visas sastāvdaļas cītīgi samaisām un aplejam gaļu, gaļai jābūt bļodā vai uz paplātes. Kad marināde notek no gaļas, ar karoti lejam pa jaunu virsū.
Jāmarinē vidēji 8 stundas.
← iepriekšējā | 19. no 300 | nākamā → |