Ko darīt ar Lieldienās neapēstām olām?
1 attēls • 22. apr 2014 13:33
Kad Oliņsvētki ir beigušies, vārītas olas ir saēstas visam gadam, bet pāri ir palikušas vēl, noteikti izmanto tās, pagatavojot pēcsvētku Latviskos salātus mūsu gaumē jeb "Velnišķīgā silķe kazokā".
Olas
Vārīti kartupeļi
Svaigi sīpoli
Sālīta siļķe
Marinēts gurķis
Svaigi burkāni
Čili pipars
Sarkanā biete (vārīta)
Majonēze
Pagatavošana:
Visas satāvdaļas sasmalcina - vārītus kartupeļus, mari...VairākKad Oliņsvētki ir beigušies, vārītas olas ir saēstas visam gadam, bet pāri ir palikušas vēl, noteikti izmanto tās, pagatavojot pēcsvētku Latviskos salātus mūsu gaumē jeb "Velnišķīgā silķe kazokā".
Olas
Vārīti kartupeļi
Svaigi sīpoli
Sālīta siļķe
Marinēts gurķis
Svaigi burkāni
Čili pipars
Sarkanā biete (vārīta)
Majonēze
Pagatavošana:
Visas satāvdaļas sasmalcina - vārītus kartupeļus, marinētu gurķi, svaigu sīpolu, sālītu siļķi sagriež kubiņos. Svaigu burkānu sarībē uz smalās rīves, tāpat kā olas un vārīotu sarkano bieti. Čili sakapā sīki.
Visas satāvdaļas kārto pa kārtām: Vārīts kartupelis > Sālīta siļķe > majonēze > Marinēts gurģis, kas sajaukts kopā ar čili > rīvēts burkāns > vārīta biete > majonēze > vārītas olas
-