Sandra Kalniete

Medaļas

Skatīt visas

Pēdējo reizi manīta

24. dec 2017 09:22

Man uzdāvināja stirnas kāju. Liels gardums! Ieberzēju ar sāli, apkaisīju ar pipariem, apsmērēju ar marinādi (pa 1 ēdk sinepes, sojas mērce, Vočesteras mērce un 2 ēdk eļļas) un ietinu pārtikas plēvē. Turēju ledusskapī 24 st. Pirms cepšanas apsmērēju vēlreiz, apkaisīju ar saberztu rozmarīnu un timiānu, apspraudīju ar kūpinātu treknu cauraudzi un salvijas lapām. Tad šāvu 200* sakarsētā krāsnī apcepties uz 20 minūtēm, pēc tam temperatūru pazemināju uz165*, pannā ielēju glāzi ūdens un cepu vēl 2,5 stundas. Bieži mitrināju no pulverizatora. Gaļa iznāca mīksta, bet stingra. Ar spēcīgu medījumam raksturīgu garšu.

iepriekšējā94. no 718nākamā

Cepetis svētkiem

Ievietoja: Sandra Kalniete 17. aug 2014 16:23

22 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šī lietotāja galerijas