Sandra Kalniete

Medaļas

Skatīt visas

Pēdējo reizi manīta

24. dec 2017 09:22

Beidzot man ir atvaļinājums. Varu nodoties gatavošanas priekiem. Šis ir rupjmaizes sacepums ar upeņu banānu mērci. 1/3 daļu «Lāču» rupjmaizes kukuļa sagriež plānās (0,5 cm) šķēlēs. 1 l auksta piena iemaisa 2 pac.vaniļas pudiņa. Karsē līdz biezs. Pieber sarīvētu rūgto šokolādi. Iemaisa 200 g sviesta, piešauj šļuku balzāma. Cepamo trauku iesmērē ar sviestu. Tajā ielej nedaudz pudiņa, gulda gulda rupjmaizes šķēles, pārkaisa ar kanēli. Tad liek sagrieztus žāvētus augļus. Atkal uzlej nedaudz vaniļas pudiņa, liek kārtu rupjmaizes. Tā turpina, līdz forma piepildīta. Pēdējo kārtu veido rupjmaize, kuru pārlej ar atlikušo pudiņu un rotā ar žāvētu augļu gabaliņiem. Krāsni sakarsē līdz 180—200 grādiem. Cep 30—40 minūtes. Var ēst karstu vai aukstu ar upeņu banānu mērci. Ogas sablendē, izberž caur sietu un sajauc ar banānu, piespiež citronu un iemaisa cukuru. Mērce gatava. Ļoti garšīgi.

iepriekšējā24. no 718nākamā

Rupjmaizes sacepums

Ievietoja: Sandra Kalniete 30. jūl 2015 20:42

93 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šī lietotāja galerijas