Sandra Kalniete

Medaļas

Skatīt visas

Pēdējo reizi manīta

24. dec 2017 09:22

Laukos tā vien prasās ēst kaut ko stipru. Tāds ir kartupeļu siļkes sacepums. 10 vārītus kartupeļus sagriež šķēlēs. 4 sīpolus sakapā. 4 olas sajauc ar 10 g krējuma, 2 ēdk miltu, pipariem un sāli. 200 g žāvētas krūtiņas vai speķa sagriež kā pīrādziņiem. 5 siļķes filejas sagriež kā rasolam. Stikla trauku iesmērē ar eļļu un izkaisa ar rīvmaizi. Traukā liek kārtu kartupeļu, kārtu sagrieztā speķa un sīpolu, kārtu kartupeļu, kārtu siļķes filejas ar sīpoliem. Tā turpina, līdz cepamais trauks pilns. Pēdējā kārtā liek kartupeļus. Tad pārlej ar olu un pārkaisa ar rīvmaizi vai rīvētu sieru. Cep apmēram stundu līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī. Kam garšo siļķe, tiem garšos arī šis ēdiens.

iepriekšējā22. no 718nākamā

Kartupeļu un siļķes sacepums

Ievietoja: Sandra Kalniete 5. aug 2015 13:15

36 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šī lietotāja galerijas