Sandra Kalniete

Medaļas

Skatīt visas

Pēdējo reizi manīta

24. dec 2017 09:22

    Miežu karaša

    1 attēls • 4. feb 2014 12:57

    Mana miežu karaša. Tas ir vienkārši: 240 g rupja maluma miežu miltu, 275 - 300 g bīdelētu kviešu miltu, 3 ēdk 1 min vāramas auzu pārslas, 2 ēdk kviešu kliju, 2 ēdk medus, 1 tk sāls, 14 g sausais raugs, 375 mil bērzu sulas vai ūdens, 2 ēdk eļļas.

    Bērzu sulā vai ūdenī izšķīdina medu. Pieber miltus, klijas, auzu pārslas, sāli, sauso raugu. Liek maizes mašīnā mīcīties un rūgt. Cep aukstā krāsnī (liekot cept, krāsni neiesilda) 200 grādu t. 45 min.