1. salāti ar vistas gaļu
Sastāvdaļas:
● vārīta vista - 300g
● pupiņas (vārītas vai konservētas) - 200g
● siers (cietais) - 150g
● kukurūza (konservētas) - 400g
● marinēti gurķi - 3-4 gab.
● rupjmaize - 3 šķēlītes
● Ķiploki - 1 daiviņa
● sāls, majonēze, ķekars pētersīļi
Sagatavošana:
1. Ķiploku notīra, paberzējot uz smalka rīve vai izlaista caur presi.
2 rupjmaizes šķēles berzēt ar sāli un ķiplokiem, sagriež kubiņos un sausina pannā bez eļļas.
3. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
Marinēti gurķi sagriež kubiņos.
4. kukurūzas nosusināt. Sieru sagriež plānās strēmelēs vai kubiņos.
5. Pētersīļi mazgāt, nosusina, smalki sakapātus pētersīļus.
6. salātu bļodā sajauc vistas, pupas, siera, kukurūzas, marinēti gurķi, pētersīļus un ķiplokus grauzdiņus rupjmaizes, pievieno majonēzi, salātus samaisa vēlreiz.
Sastāvdaļas:
● vārīta vista - 300g
● pupiņas (vārītas vai konservētas) - 200g
● siers (cietais) - 150g
● kukurūza (konservētas) - 400g
● marinēti gurķi - 3-4 gab.
● rupjmaize - 3 šķēlītes
● Ķiploki - 1 daiviņa
● sāls, majonēze, ķekars pētersīļi
Sagatavošana:
1. Ķiploku notīra, paberzējot uz smalka rīve vai izlaista caur presi.
2 rupjmaizes šķēles berzēt ar sāli un ķiplokiem, sagriež kubiņos un sausina pannā bez eļļas.
3. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
Marinēti gurķi sagriež kubiņos.
4. kukurūzas nosusināt. Sieru sagriež plānās strēmelēs vai kubiņos.
5. Pētersīļi mazgāt, nosusina, smalki sakapātus pētersīļus.
6. salātu bļodā sajauc vistas, pupas, siera, kukurūzas, marinēti gurķi, pētersīļus un ķiplokus grauzdiņus rupjmaizes, pievieno majonēzi, salātus samaisa vēlreiz.
← iepriekšējā | 44. no 300 | nākamā → |