➸ Recepte brīvdienām - Garšīgie vistu spārniņi kvasa marinādē - 😋🍗🥘 Kvalitatīvs kvass ne tikai lieliski veldzē slāpes un labi garšo, bet arī noder kā sastāvdaļa citu ēdienu pagatavošanā. Šoreiz marinēsim vistu spārniņus! Sastāvdaļas • 1kg vistas spārniņi • 1gl Portera kvass • 3 ķiploka daiviņas • 1/4 gl sojas mērce • 2 ēd.k. medus • 1 tējk. Dižonas sinepes Pagatavošana 1. Bļodā liek sinepes, medu, sojas mērci un sasmalcinātus ķiplokus, kārtīgi samaisa. Šajā marinādē liek vistas spārniņus un pārlej ar kvasu. Liek marinēties uz 2-3 stundām istabas temperatūrā vai arī ledusskāpī uz 6 stundām. 2. Cep kā ierasts uz grila vai grila pannas līdz spārniņi ir gatavi. 3. Pasniedz ar mērci un Portera kvasu.
← iepriekšējā | 11. no 300 | nākamā → |