Kartupeļu pankūkas ar kaņepju pavalgu un lasi.
4 lieli kartupeļi
1 ola
1 ēd.k. skāba krējuma
1 ēd.k.miltu
sīpols(vidējs) vai 3 ķiploka daiviņas
garšvielas (sāls, pipari u.c.)
zaļumi (loki, dilles)
salātu lapas dekorēšanai
150 g lasis (pēc izvēles auksti kūpināts vai mazsālīts)
100 g Kaņepju pavalga
rapšu eļļa
Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Nospiež lieko sulu. Kartupeļu masai pievieno olu, sakapātu sīpolu vai ķiploku (pēc izvēles), skābo krējumu, miltus, garšvielas un zaļumus. Visu kārtīgi samaisa.
Uz pannas uzkarsētā eļļā liek cepties mazas pankūciņas. Cep gaiši brūnas no abām pusēm. Kārto uz šķīvja. Nedaudz atdzesētai pankūkai liek kaņepju pavalgu, uz tā nelielu salāta lapiņu ar laša gabaliņu.
Labu apetīti!
4 lieli kartupeļi
1 ola
1 ēd.k. skāba krējuma
1 ēd.k.miltu
sīpols(vidējs) vai 3 ķiploka daiviņas
garšvielas (sāls, pipari u.c.)
zaļumi (loki, dilles)
salātu lapas dekorēšanai
150 g lasis (pēc izvēles auksti kūpināts vai mazsālīts)
100 g Kaņepju pavalga
rapšu eļļa
Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Nospiež lieko sulu. Kartupeļu masai pievieno olu, sakapātu sīpolu vai ķiploku (pēc izvēles), skābo krējumu, miltus, garšvielas un zaļumus. Visu kārtīgi samaisa.
Uz pannas uzkarsētā eļļā liek cepties mazas pankūciņas. Cep gaiši brūnas no abām pusēm. Kārto uz šķīvja. Nedaudz atdzesētai pankūkai liek kaņepju pavalgu, uz tā nelielu salāta lapiņu ar laša gabaliņu.
Labu apetīti!
← iepriekšējā | 26. no 26 |