Šovakar sešos pēdējā šīgada ZĀLE - radio NABA 93,1 FM vai http://www.naba.lv/tiesraide - par ēšanu svētku (un ne tikai!) laikā. Tā nu ir sagadījies, ka daudziem svētku laiks izpaužas kā pārēšanās. Cepetis, rasols, torte, pīrādziņi, piparkūkas, kūpināti vistu stilbiņi, putukrējums, cepti kartupeļi...daudz, daudz visa kā.
Kāda ir saikne starp to, ko apēdam un mūsu veselību - iesnām, iekaisumiem, nomāktībai, "sliktai ādai"? Ļoti bieži tas, kas nenāk par labu mums, nodara kaitējumu arī apkārtējai videi - un otrādi. Mēs ar dabu esam saistīti daudz lielākā mērā, kā ikdienā par to iedomājamies.
Gada pēdējā raidījumā radio NABA studijā viesojas un ar savu pieredzi dalās Agnese Žogota un Agita Pusvilka. Iespējams, kaut kas no viņu pieredzes jums noderēs. Studijā Ieva Vītola un Sanita Rībena, pie pults Edgars Gramsts.
Kāda ir saikne starp to, ko apēdam un mūsu veselību - iesnām, iekaisumiem, nomāktībai, "sliktai ādai"? Ļoti bieži tas, kas nenāk par labu mums, nodara kaitējumu arī apkārtējai videi - un otrādi. Mēs ar dabu esam saistīti daudz lielākā mērā, kā ikdienā par to iedomājamies.
Gada pēdējā raidījumā radio NABA studijā viesojas un ar savu pieredzi dalās Agnese Žogota un Agita Pusvilka. Iespējams, kaut kas no viņu pieredzes jums noderēs. Studijā Ieva Vītola un Sanita Rībena, pie pults Edgars Gramsts.
← iepriekšējā | 60. no 1201 | nākamā → |