Kartupeļu biezeņa un siera pankūkas.
Sastāvdaļas:
350 ml piena
125 g kartupeļu biezputras pulveri
200 g Ementāles siera sarīvētu ( var arī citu)
2 olas
sāls un pipari
3 ēd.k. eļļas
Pagatavošana:
Katlā uzvāriet pienu. Pievienojiet kartupeļu pārslas un maisiet, lai nerodās kunkuļi. Kad biezenis kļūst viendabīgs, karstumu samaziniet, pievienojiet rīvēto sieru, olas, sāli un piparus. Atkal maisiet un dažas minūtes karsējiet.
Pannā sakarsējiet eļļu uz lielas uguns.
No biezeņa izveidojiet nelielas pankūkas un cepiet no katras puses 3-4 minūtes, līdz tās kļūst brūnganas.
Pasniedziet siltas...vai ar skābu kējumu vai ievārījumu...
Sastāvdaļas:
350 ml piena
125 g kartupeļu biezputras pulveri
200 g Ementāles siera sarīvētu ( var arī citu)
2 olas
sāls un pipari
3 ēd.k. eļļas
Pagatavošana:
Katlā uzvāriet pienu. Pievienojiet kartupeļu pārslas un maisiet, lai nerodās kunkuļi. Kad biezenis kļūst viendabīgs, karstumu samaziniet, pievienojiet rīvēto sieru, olas, sāli un piparus. Atkal maisiet un dažas minūtes karsējiet.
Pannā sakarsējiet eļļu uz lielas uguns.
No biezeņa izveidojiet nelielas pankūkas un cepiet no katras puses 3-4 minūtes, līdz tās kļūst brūnganas.
Pasniedziet siltas...vai ar skābu kējumu vai ievārījumu...
← iepriekšējā | 5. no 1002 | nākamā → |