Ķirbju džems...
Sastāvdaļas:
1 kg ķirbis
1 kg cukura
3 gab. laimas
200 ml ūdens
1 sauja krustnagliņas
5 gab. smaržīgo piparu
1 ēd.k. vaniļas cukura
Pagatavošana:
Katla ielej ūdeni ar cukuru, pievieno krustnagliņas un smaržīgo piparu, vāra 10 minūtes. Nogriež uguni un garšām ļauj savilkties vel 15 minūtes. Izņem piparus, krustnagliņas un cukura sīrups gatavs.
Notīri ķirbi, sagriež smalkak un liek katlā ar cukura sīrupu un pievieno laima sulu. Katlam uzliec vaku un vāri līdz ķirbis ir miksts. Sablenderē to vai izspied caur sietu, pagaršo un pilda burkās.
Glabā vēsā vietā...
Sastāvdaļas:
1 kg ķirbis
1 kg cukura
3 gab. laimas
200 ml ūdens
1 sauja krustnagliņas
5 gab. smaržīgo piparu
1 ēd.k. vaniļas cukura
Pagatavošana:
Katla ielej ūdeni ar cukuru, pievieno krustnagliņas un smaržīgo piparu, vāra 10 minūtes. Nogriež uguni un garšām ļauj savilkties vel 15 minūtes. Izņem piparus, krustnagliņas un cukura sīrups gatavs.
Notīri ķirbi, sagriež smalkak un liek katlā ar cukura sīrupu un pievieno laima sulu. Katlam uzliec vaku un vāri līdz ķirbis ir miksts. Sablenderē to vai izspied caur sietu, pagaršo un pilda burkās.
Glabā vēsā vietā...
← iepriekšējā | 4. no 300 | nākamā → |