Piena ķīselis
Sastāvdaļas:
400 g piena
60 g cukura
20 g riekstu(pēc patikas)
30 g kartupeļu cietes
0.06 g vanilīns
Pagatavot:
Verdošām pienam pievieno cukuru, sasmalcinātus, uz sausās pannas apgrauzdētus riekstus, vanilīnu, pienā atšķaidītu kartupeļu cieti un uz lēnas uguns uzvāra, maisot ar karoti. ķīseli lej dziļajos deserta trauciņos, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem un cukuru un atdzesētu pārlej ar dzērveņu mērci..
Sastāvdaļas:
400 g piena
60 g cukura
20 g riekstu(pēc patikas)
30 g kartupeļu cietes
0.06 g vanilīns
Pagatavot:
Verdošām pienam pievieno cukuru, sasmalcinātus, uz sausās pannas apgrauzdētus riekstus, vanilīnu, pienā atšķaidītu kartupeļu cieti un uz lēnas uguns uzvāra, maisot ar karoti. ķīseli lej dziļajos deserta trauciņos, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem un cukuru un atdzesētu pārlej ar dzērveņu mērci..
← iepriekšējā | 22. no 300 | nākamā → |