Gita virtuvē

Ieteikt
 17

Piena ķīselis

Sastāvdaļas:
400 g piena
60 g cukura
20 g riekstu(pēc patikas)
30 g kartupeļu cietes
0.06 g vanilīns

Pagatavot:
Verdošām pienam pievieno cukuru, sasmalcinātus, uz sausās pannas apgrauzdētus riekstus, vanilīnu, pienā atšķaidītu kartupeļu cieti un uz lēnas uguns uzvāra, maisot ar karoti. ķīseli lej dziļajos deserta trauciņos, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem un cukuru un atdzesētu pārlej ar dzērveņu mērci..

iepriekšējā22. no 300nākamā

Saldo ēdienu izlase

Ievietoja: Gita virtuvē 13. feb 2013 20:44

574 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas