Zemeņu biezpiena kūka....
Sastāvdaļas:
(22cm)
150 g šokolādes cepumu
100 g mīkstu melno plūmju
3 ēd.k. krejuma liķiera
6+1 plaksnītes
500 g zemeņu
2 ed.k. pūdercukura
250 g biezpiena
80 g cukura
200 ml salda krajuma
300 g grieķu jogurta
Pagatavošana:
Formā ieklaj cepamo papīru. Cepumus sablendē ar melnajam plūmēm un liķieri, ieklāj formā un liek leduskapī atdzist.
Želantīna plāksnītes izmērce un izkause. Biezpienu sablendē kopā ar jogurtu un cukuru. Saldo krejumu saputo un pievieno biezpienu. Visā iemaisa 6 izkausetas želantīna plāksnītes.
Zemenēm nogriež kauslapiņas un izkārto uz pamatnes . Masu pārlej pamatnei, uz brīdi ieliek beduskapī.
Kūkas virspusi var pārsmerēt ar ievārījumu kurāi pievienota 1 izkauseta želantina plāksnīte, bet var arī sablenderēt zemenes ar pūdercukuru un pievienotu želantīna plāksnīti. Kūkā ar karotīti izveido vairākas bedrītes un piepilda ar ievārījuma vai zemenu masu. Liek ledusskapī sacietēt...
Sastāvdaļas:
(22cm)
150 g šokolādes cepumu
100 g mīkstu melno plūmju
3 ēd.k. krejuma liķiera
6+1 plaksnītes
500 g zemeņu
2 ed.k. pūdercukura
250 g biezpiena
80 g cukura
200 ml salda krajuma
300 g grieķu jogurta
Pagatavošana:
Formā ieklaj cepamo papīru. Cepumus sablendē ar melnajam plūmēm un liķieri, ieklāj formā un liek leduskapī atdzist.
Želantīna plāksnītes izmērce un izkause. Biezpienu sablendē kopā ar jogurtu un cukuru. Saldo krejumu saputo un pievieno biezpienu. Visā iemaisa 6 izkausetas želantīna plāksnītes.
Zemenēm nogriež kauslapiņas un izkārto uz pamatnes . Masu pārlej pamatnei, uz brīdi ieliek beduskapī.
Kūkas virspusi var pārsmerēt ar ievārījumu kurāi pievienota 1 izkauseta želantina plāksnīte, bet var arī sablenderēt zemenes ar pūdercukuru un pievienotu želantīna plāksnīti. Kūkā ar karotīti izveido vairākas bedrītes un piepilda ar ievārījuma vai zemenu masu. Liek ledusskapī sacietēt...
← iepriekšējā | 17. no 300 | nākamā → |