āboli ar riekstiem..
Nepieciešams:
200 g saldskābu ābolu
40 g cukura
30 g riekstu kodolu (pēc izvēles)
50 g dzērveņu vai jāņogu sulas
Gatavojam:
Ābolus nomazgā (ja vēlas var arī nomizot), pārgriež uz pusēm, izgriežam serdi, sarīvē uz rupjās rīves. Riekstus apgrauzdē, sasmalcina, pievieno sarīvētajiem āboliem. Masu pārlej ar ogu sulu, kam pielikts cukurs, samaisa, pēc tam liek saldēdiena trauciņos. un rotā ar putukrējumu..
Nepieciešams:
200 g saldskābu ābolu
40 g cukura
30 g riekstu kodolu (pēc izvēles)
50 g dzērveņu vai jāņogu sulas
Gatavojam:
Ābolus nomazgā (ja vēlas var arī nomizot), pārgriež uz pusēm, izgriežam serdi, sarīvē uz rupjās rīves. Riekstus apgrauzdē, sasmalcina, pievieno sarīvētajiem āboliem. Masu pārlej ar ogu sulu, kam pielikts cukurs, samaisa, pēc tam liek saldēdiena trauciņos. un rotā ar putukrējumu..
← iepriekšējā | 16. no 300 | nākamā → |