Gita virtuvē

Ieteikt
 17

āboli ar riekstiem..

Nepieciešams:
200 g saldskābu ābolu
40 g cukura
30 g riekstu kodolu (pēc izvēles)
50 g dzērveņu vai jāņogu sulas

Gatavojam:
Ābolus nomazgā (ja vēlas var arī nomizot), pārgriež uz pusēm, izgriežam serdi, sarīvē uz rupjās rīves. Riekstus apgrauzdē, sasmalcina, pievieno sarīvētajiem āboliem. Masu pārlej ar ogu sulu, kam pielikts cukurs, samaisa, pēc tam liek saldēdiena trauciņos. un rotā ar putukrējumu..

iepriekšējā16. no 300nākamā

Saldo ēdienu izlase

Ievietoja: Gita virtuvē 13. feb 2013 20:44

517 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas