Plovs ar ķirbi....
Sastāvdaļas:
1 kg rīsu
300 g gaļas
300 g notīrītu ķirbju
300 g sviesta
3 sīpoli
300 g burkani
sals
garšvielas - pēc patikas
Pagatavošana:
Gaļu sagriež kā gulašam, burkānus - ripiņas un lēni cep izkausetā sviestā. Pēc laika pievieno sagrieztus sīpolus un ari apcep brūnus. Tad pieliek sagrieztus ķirbja gabalinus, mazliet pacepina, pēc tam pieber rīsus un garšvielas, pielej ūdeni, katlu liek uz lēnas uguns un sutina līdz gaļa un rīsi mīksti...
Sastāvdaļas:
1 kg rīsu
300 g gaļas
300 g notīrītu ķirbju
300 g sviesta
3 sīpoli
300 g burkani
sals
garšvielas - pēc patikas
Pagatavošana:
Gaļu sagriež kā gulašam, burkānus - ripiņas un lēni cep izkausetā sviestā. Pēc laika pievieno sagrieztus sīpolus un ari apcep brūnus. Tad pieliek sagrieztus ķirbja gabalinus, mazliet pacepina, pēc tam pieber rīsus un garšvielas, pielej ūdeni, katlu liek uz lēnas uguns un sutina līdz gaļa un rīsi mīksti...
← iepriekšējā | 12. no 300 | nākamā → |