Lielās pankūkas ar āboliem..
Sastāvdaļas:
120 g miltu
200 g piens
2 olas
50 g cukura
sāls
200 g rīvētu ābolu°
Pagatavošana:
Olas dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pielej pienu, pievieno nedaudz sāls, lej izsijātos miltos, samaisa un 25-30 minūtes uzbriedina.
Tad mīklai pievieno sarīvētus ābolus un iecilā saputotu olas baltumus.
Cepam lielās pankūkas taukvielās no abām pusēm brūnas.
Pārlokam uz pusēm vai saloka četrās daļās un pasniedzam ar pārkaisītas ar pūdercukuru, vai ievārījumu, medu utt..
Sastāvdaļas:
120 g miltu
200 g piens
2 olas
50 g cukura
sāls
200 g rīvētu ābolu°
Pagatavošana:
Olas dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pielej pienu, pievieno nedaudz sāls, lej izsijātos miltos, samaisa un 25-30 minūtes uzbriedina.
Tad mīklai pievieno sarīvētus ābolus un iecilā saputotu olas baltumus.
Cepam lielās pankūkas taukvielās no abām pusēm brūnas.
Pārlokam uz pusēm vai saloka četrās daļās un pasniedzam ar pārkaisītas ar pūdercukuru, vai ievārījumu, medu utt..
← iepriekšējā | 6. no 1003 | nākamā → |