Vistas plācenīši.
Sastāvdaļas:
2 vistu filejas
1 ķiploka daiviņa
1 ola
1 ēd.k. miltu
1 ēd.k. majonēzes
sāls, pipari
Pagatavošana:
Vistu fileju smalki sagriež. Ķiploka daiviņu sasmalcina, piejauc gaļai. Pievieno arī miltus, olu, majonēzi, piparus un sāli.
Sakarsētā eļļā ar karoti liek sagatavotās masas pikas, nedaudz saplacina un apgrozot izcep zeltainus plācenīšus.
Sastāvdaļas:
2 vistu filejas
1 ķiploka daiviņa
1 ola
1 ēd.k. miltu
1 ēd.k. majonēzes
sāls, pipari
Pagatavošana:
Vistu fileju smalki sagriež. Ķiploka daiviņu sasmalcina, piejauc gaļai. Pievieno arī miltus, olu, majonēzi, piparus un sāli.
Sakarsētā eļļā ar karoti liek sagatavotās masas pikas, nedaudz saplacina un apgrozot izcep zeltainus plācenīšus.
← iepriekšējā | 4. no 1001 | nākamā → |