Plānās pankūkas, pildītas ar biezpienu.
Sastāvdaļas:
Mīklai:
120 g miltu
240 g piena
1 ola
cukurs
sāls
Pildījumam:
saldam:
100 g biezpiena
1 ola
10 g kviesu miltu
30 g cukura
vaniļas cukurs
!!! ja vēlās var arī rozīnes pielikt
Sāļam:
150 g vājpiena biezpiena
20 g skābā krējuma
1 ola
10 g miltu
10 g cukura
sāls
ķimenes
Pagatavošana:
Olas sakuļ ar sali un cukuru, pielej 3/4 paredzētā piena daudzuma. Šķidrumu pa daļām lej bļodā iesijātos miltos un maisa, atlikušo pienu, samaisa un atstāj 25-30 minūtes, lai milti uzbriest.
No sagatavotās mīklas cep plānās pankūkas no vienas puses, liek uz koka dēlīša vai lēzenās šķīvja ar apcepto pusi uz augšu. Uz pankūkas apceptās puses vienā malā liek pildījumu, pārloka tam pāri abas sānu malas un saloka. Pēc tam pildītās pankūkas liek sakarsētās taukvielās un cep, līdz tās ir dzetlenīgas brūnas.
Pildījums:
Biezpienu samaisa , pievieno cukuru, sali, olu, garšvlieas un miltus visu samaisa.
Vājpiena biezpienam pievieno krējumu, saldajam biezpienam ja ir vēlme - noskalotas, uzbriedinatas rozīnes.
Pasniedz ar ievārījumu, krejumu vai pārkaisa ar kanēli un cukuru...
Sastāvdaļas:
Mīklai:
120 g miltu
240 g piena
1 ola
cukurs
sāls
Pildījumam:
saldam:
100 g biezpiena
1 ola
10 g kviesu miltu
30 g cukura
vaniļas cukurs
!!! ja vēlās var arī rozīnes pielikt
Sāļam:
150 g vājpiena biezpiena
20 g skābā krējuma
1 ola
10 g miltu
10 g cukura
sāls
ķimenes
Pagatavošana:
Olas sakuļ ar sali un cukuru, pielej 3/4 paredzētā piena daudzuma. Šķidrumu pa daļām lej bļodā iesijātos miltos un maisa, atlikušo pienu, samaisa un atstāj 25-30 minūtes, lai milti uzbriest.
No sagatavotās mīklas cep plānās pankūkas no vienas puses, liek uz koka dēlīša vai lēzenās šķīvja ar apcepto pusi uz augšu. Uz pankūkas apceptās puses vienā malā liek pildījumu, pārloka tam pāri abas sānu malas un saloka. Pēc tam pildītās pankūkas liek sakarsētās taukvielās un cep, līdz tās ir dzetlenīgas brūnas.
Pildījums:
Biezpienu samaisa , pievieno cukuru, sali, olu, garšvlieas un miltus visu samaisa.
Vājpiena biezpienam pievieno krējumu, saldajam biezpienam ja ir vēlme - noskalotas, uzbriedinatas rozīnes.
Pasniedz ar ievārījumu, krejumu vai pārkaisa ar kanēli un cukuru...
← iepriekšējā | 19. no 1016 | nākamā → |