Kartupeļu un biezpiena plācenīši....
Sastāvdaļas:
4 vārīti kartupeļi
200 g sausa biezpiena
4 ēd.k. miltu + apvārtīšanai
1 liela vai 2 mazas olas
2 tējk. cukura
šķipsniņa sāls
Pagatavošana:
Vārītos kartupeļus kopā ar biezpienu un olu saberž vai sablenderē, pievieno miltus, sāli, cukuru, samīca stingru mīklu.
Mīklu saveļ veltnī, sagriež šķēlēs, no tām veido plācenīšus, ko apviļā miltos un cep sakarsētā eļļā brūnus.
Pasniedz ar skābu krējumu vai ievārījumu.
Sastāvdaļas:
4 vārīti kartupeļi
200 g sausa biezpiena
4 ēd.k. miltu + apvārtīšanai
1 liela vai 2 mazas olas
2 tējk. cukura
šķipsniņa sāls
Pagatavošana:
Vārītos kartupeļus kopā ar biezpienu un olu saberž vai sablenderē, pievieno miltus, sāli, cukuru, samīca stingru mīklu.
Mīklu saveļ veltnī, sagriež šķēlēs, no tām veido plācenīšus, ko apviļā miltos un cep sakarsētā eļļā brūnus.
Pasniedz ar skābu krējumu vai ievārījumu.
← iepriekšējā | 2. no 999 | nākamā → |